Tänä syksynä Hacklabilla järjestetään peräti kaksi LANia!

LAN-bileet (Local Area Network party) ovat tapahtuma, jossa ihmiset kokoontuvat pelaamaan videopelejä yleensä omien tietokoneidensa kanssa.

Täällä voit tuoda oman tietokoneesi tai muun pelilaitteistosi ja pelata videopelejä yhdessä muiden kanssa. Pyrimme pelaamaan LAN-painotteisia pelejä, kuten FPS-pelejä ja RTS-pelejä. Lauantaipäivän aikana järjestettävä kerhoilta häiriintyy jonkin verran, koska kerhohuone muutetaan pelitilaksi, mutta työpajaan ja hacklabin muihin osiin pääsee edelleen normaalisti hakkeroimaan.

Syyslanit 25.10.–27.10.

Ensimmäinen LAN, nimeltään Syyslanit, järjestetään 25.10.-27.10. Hacklabissa. Se tulee olemaan eräänlainen harjoitus, sillä LANin järjestämisestä on aikaa.

Pikkujoululanit 5.12.–8.12.

Toinen LAN, nimeltään Pikkujoululanit, järjestetään 05.12.-08.12. Perjantai on Suomen itsenäisyyspäivä, joka on kansallinen vapaapäivä, joten kyseessä on nelipäiväinen tapahtuma. Kuten nimestä saattoi päätellä, kyseessä on yhdistetty pikkujoulu ja LAN-bileet. Yritä olla läikyttämättä glögiä näppäimistöllesi!

Aktiviteetit

Joitakin muita kuin pelitoimintoja järjestetään, kuten saunailta, ja mahdollisesti muita asioita, kuten demoscene-juttuja. On myös mahdollista pelata sohva- ja lautapelejä, joten jos sinulla ei ole tietokonetta, jolla pelata pelejä, voit silti osallistua ja pitää hauskaa.

Jos haluat auttaa tai järjestää jotain, voit ottaa yhteyttä Brageen matrixissa @braaar:hacklab.fi tai sähköpostilla brage.aarset@jkl.hacklab.fi.